Pinneke 2023
Pinneke 2023 Foto: BC WIj

Nieuwe pinneke van bouwclub Wij met de Pèèrse

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Het traditionele pinneke van Bouwclub Wij, inmiddels een echt verzamelaarsobject voor Bergen op Zoom en ver daarbuiten, heeft dit jaar als onderwerp ‘de Pèèrse van de Prins’. Het pinneke is te verkrijgen via de webshop van Wij: www.pinnekevanwij.nl, en bij de bekende verkooppunten.

De webshop van Bouwclub Wij, die twee jaar geleden, in de coronatijd gelanceerd werd, kent de nodige categorieën met Vastenavend-spullekes. Daarmee is www.pinnekevanwij.nl een vaste stek voor de Vastenavend-verzamelaar die zijn collectie wil completeren. Al die spullen zijn gedoneerd en de opbrengst komt geheel ten goede aan de clubkas van Bouwclub Wij, die er onder meer constructie-ijzer, laspinnen, piepschuim en watergedragen verf voor kan kopen. De opbrengst van de pinverkoop en webshop is voor de bouwclub geen overbodige luxe gezien de sterk stijgende materiaalprijzen en twee jaar zonder prijzengeld! 

Geen bezorging
Door drukte in het bouwkot van Wij worden de pinnekes en andere spullen dit jaar niet thuisbezorgd, maar zijn ze drie zaterdagen vanaf het Neuzebal op te halen bij het bouwkot op het Konterscherp, Calandweg Bergen op Zoom. Telkens van 13-15 uur.

Wie verder weg woont kan de bestelling tegen verzendkosten per post laten opsturen.

Verkooppunten
Met corona achter de rug, kunnen we gelukkig ook de verkooppunten in Bergen op Zoom weer inschakelen. De verkooppunten voor het pinneke van Wij 2023 zijn: Dietvorst feestartikelen. Bosstraat; Slijterij de Zeeland; Primera Zonneplein; Tankstation De Meeuw, A. de Haanstraat; Ambachtsbakker van Oers, De Plaat/‘t Kompas; Dietvorst Verf en Behang, Borgvliet; Biercafé De Loco, Grote Markt; Zuivelhoeve, Versmarkt de Zeeland; Banketbakkerij Stapelkamp, Steenbergsstraat; Brasserie Bernard, St. Josephstraat; Bloemenshop Assortie, Sibeliusstraat; Brownies & downieS, Zuivelstraat; Café ‘t Slik & Café de Schorre, Steenbergsestraat.