Alleen Scheldevogels E1 weet te winnen

BERGEN OP ZOOM - In een weekeinde, met maar weinig wedstrijden op het programma, viel er niet veel te juichen voor Scheldevogels. Alleen de E1 behaalde een, zoals nu blijkt, belangrijke overwinning.


Het eerste team trad aan in Goes, voor de wedstrijd tegen TOGO 1. Door diverse omstandigheden, speelt de Bergse formatie bijna wekelijks in een andere samenstelling. Hierdoor ontbreekt het vertrouwde in het spel. Toch kon de Bergse ploeg in de eerste helft aardig bijblijven. In de tweede helft gaf de ploeg uit Goes wat meer gas, scoorde ze makkelijke dan de Bergenaren. Eindstand was dan ook 27-16.


Op de woensdag ontving het tweede team Juliana 4. Een spannende wedstrijd werd helaas net niet in winst omgezet. 11-12 eindstand. Dan op zaterdag speelde het derde team thuis tegen Sporting Delta 5. Ook hier was er best wel sprake van een enorm verschil in score. Eindstand 10-25.


Dan was de D1 actief in Oud-Gastel, tegen Juliana D3. Vorige week stonden beide ploegen ook al tegen elkaar en won Juliana met 1 doelpunt verschil. Ook nu was het lang spannend, maar was het ook Juliana dat de overwinning binnen sleepte. Eindstand 7-5.


Ook tegen Juliana E2, speelde Scheldevogels E1. Een wedstrijd om de koppositie in hun competitie. Een ongelofelijk spannende wedstrijd werd er gespeeld, waarbij beide ploegen echte gewaagd waren aan elkaar. Echter was het Scheldevogels die, zo vlak voor tijd de winnende wist te maken. Eindstand 4-3. Hiermee staat Scheldevogels E1 ook bovenaan in hun competitie.


Programma 4 februari, alle in sporthal Tuinwijk: 12:00 uur Kangoeroeklub. Duurt tot 13:00 uur. 13:00 uur Scheldevogels D1 – Olympia D1, 14:00 uur Scheldevogels A1 – DSO A1, 15:15 uur Scheldevogel 2 – DSO 6, 16:30 uur Scheldevogels 1 – Luctor 1, Scheldevogels F1, E1, 4 en 3 spelen uit. Scheldevogels C1 en C2 zijn vrij.


Speciaal voor alle kinderen van 3 t/m 5 jaar, heeft Scheldevogels de kangoeroeklub. Hier leren ze al spelenderwijs om samen plezier te hebben, spelletjes te doen en met de bal actief te zijn. Elke week is er een training, vaak op zaterdag. Dit is wel op wisselende tijden. Kijk voor meer informatie op www.scheldevogels.nl[n]