Leon Tholhuijsen, Ron van der Spek en Désirée Martis
Leon Tholhuijsen, Ron van der Spek en Désirée Martis Foto: Lions Club

Lions Club doneert 3000 euro aan stichting Jarige Job

BERGEN OP ZOOM - Leden van Lions Club Bergen op Zoom “Scaldis” zetten zich al een aantal jaren in om  boterletters en amandelstaven te verkopen aan bedrijven en particulieren voor goede doelen.


Mede doordat bezoekers van winkelcentrum “De Zeeland” in december massaal  amandelstaven kochten voor het “Goede Doel” kon een bedrag van 3.000 euro worden  overgemaakt aan de Stichting “Jarige Job”. 

Deze stichting verzorgt pakketten voor kinderen van gezinnen die gebruik moeten maken van de Voedselbank “Goed Ontmoet “. De pakketten zijn afgestemd op leeftijd en jongen/meisje en bevatten alles om een gezellige  verjaardag te vieren wat anders vanwege de kosten niet mogelijk zou zijn. 

De Voorzitter van Lions Club Bergen op Zoom “Scaldis”, de heer Ron van der Spek heeft met  gepaste trots de cheque overhandigd aan Mevrouw Désirée Martis van de Stichting “Jarige  Job” die speciaal hiervoor naar Bergen op Zoom is gekomen. De uitreiking vond plaats in het  bijzijn van de heer Leon Tholhuijsen van “Goed Ontmoet” die er heel blij mee is.[n]