Afbeelding
Foto: Bravis Ziekenhuis

Bravis presenteert het schetsontwerp van het nieuwe Ziekenhuis in Roosendaal

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Bravis gaat een nieuw ziekhuis bouwen op De Bulkenaar in Roosendaal. Op maandagavond 6 maart presenteren ze het schetsontwerp aan de omwonenden van De Bulkenaar en overige belangstellenden. 

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het schetsontwerp. Hierin zijn de hoofdvorm en de hoofdindeling van het ziekenhuis bepaald en is gekeken hoe het gebouw in de omgeving past. In een samenwerking met ruim honderd medewerkers van het Bravis ziekenhuis is het schetsontwerp tot stand gekomen. 

Presentatie
Omwonenden van de Bulkenaar en overige belangstellenden zijn uitgenodigd om maandag 6 maart aanwezig te zijn bij de presentatie van het schetsontwerp. Deze vindt plaats in de aula van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. Bravis organiseert die avond twee presentaties: om 1830 uur en om 20.00 uur. Bij de aanmelding kan een voorkeurstijdstip worden aangegeven. Per sessie is plaats voor maximaal 100 bezoekers.

Later dit jaar volgt de uitwerking van het voorlopig ontwerp, waarna het definitef ontwerp in 2023 wordt vastgesteld. De start van de bouw van het nieuwe ziekenhuis staat gepland in 2026.

Aanmelden kan via www.bravisziekenhuis.nl