Afbeelding
Foto: Bergen op Zoomse Bode

Ondernemersvereniging Sterck lanceert nieuwe website voor de Bergse citymarketing

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Er gebeurt veel rond ondernemersvereniging Sterck. Dit jaar heeft de ondernemersvereniging een doorstart kunnen maken en daar hoort een nieuwe website bij. 

“Bij een nieuw fris begin hoort ook een nieuwe en moderne website”, aldus de ondernemersvereniging. “Wanneer wij onze stad naar de buitenwereld onder de aandacht willen brengen, zullen we alle kanalen hiervoor moeten benutten. Daarom is er gekozen om een website te bouwen, die uitnodigend, energiek en uitdagends is om mensen, die onze stad niet kennen te prikkelen om eens een kijkje te komen nemen.” Hiervoor is de nieuwe website www.BergenopZoom.nu in het leven geroepen en heeft Sterck ook Facebook en Instagram ingericht. 

Website voor leden
Naast deze site gericht op bezoekers, komt er een site voor onze leden, sterck.bergenopzoom.nu. Op deze site komt binnenkort een inlogpagina, die alleen bestemd is voor de leden en wat als een intern communicatiemiddel zal worden ingezet.

Doel
“Wij streven ernaar om www.bergenopzoom.nu na lancering bovenaan de Google-lijst te krijgen en daarmee de kans op bezoek aan onze binnenstad en jullie onderneming te maximaliseren. En natuurlijk proberen we minimaal 5000 vrienden op de socialmediapagina’s te hebben. Dat kunnen we nooit alleen. Daarom vragen we jullie hulp hierin en roepen jullie op om zoveel mogelijk berichten te delen met jullie vrienden en kennissen”, aldus Sterck.