Nieuw Borgvliet blijft koploper na gelijkspel BSC

BERGEN OP ZOOM - In een boeiende, sportieve en mannelijke wedstrijd onder uitstekende leiding behaalden de Borgvlieters na tweemaal op achterstand te zijn gekomen een verdiend punt in Roosendaal.


Het eerste gevaar kwam van Finnian die met een hard schot van 30 meter die de doelman van de gasten nog net uit de bovenhoek ranselde. Beide ploegen zochten beurtelings de aanval en na een kwartier opende BSC de score nadat een voorzet van links bij de vrijstaande rechterspits belandde.Na een goede door Mick en Michel opgezette aanval kon Jeffrey uithalen maar helaas ging zijn schot over. Het werd verdiend 1-1 toen Nikai met een strakke pass maatje Jeffrey op links bereikte die voorzette precies op de kruin van de goed opgekomen Collin Massar die van dichtbij fraai inkopte:1-1.Na de pauze een aanvallender BSC maar de verdediging onder aanvoering van Dylan hield goed stand en zonodig was Antal op zijn post. De 2-1 viel na ongelukkig verdedigen en de 3-1 had zomaar kunnen vallen toen een BSC-er de buitenspelval omzeilde maar zijn schot gelukkig naast ging. Weer werd het gelijk toen Nikai van 30 meter de bal haarzuiver op de kale knikker van Ahmed krulde die van dichtbij kon inkoppen. Het bleef spannend tot het einde maar in de stand kwam geen verandering meer en zo bleef het -terecht- bij 2-2 . Door de zege van Rimboe bij ODIO kwamen zij gelijk met de Oranje-zwarten aan de kop van de ranglijst. 

Stand: 1.Nieuw Borgvliet 15 31, 2.Rimboe 15 31, 3.BSC 15 30, 4.Sprundel 15 28. Zondag naar ODIO wat altijd een moeilijke wedstrijd is maar in deze vorm en met dezelfde collectieve inzet van de laatste wedstrijden, is een goed resultaat zeker haalbaar.[n]