Tafeltennis voor jong en oud bij TTV Het Markiezaat

BERGEN OP ZOOM - Bijna iedereen heeft wel eens getafeltennist. Op de camping. Bij het zwembad. Het is zelfs een van de populairste balsporten ter wereld! Tafeltennis is dan ook dé sport voor iedereen. En dat is niet voor niets!


Tafeltennis is laagdrempelig, enorm snel en dankzij de rubbers op een tafeltennisbatje kan je onwijs veel effect geven. Dit maakt tafeltennis heel gevarieerd en ook een heel tactische sport. Tenslotte is tafeltennis heel blessurevriendelijk, dus dé sport voor jong en oud!


Het Markiezaat

Al meer dan 50 jaar is TTV Het Markiezaat de tafeltennisvereniging voor Bergen op Zoom en omstreken. Sinds 2009 spelen we in onze eigen accommodatie op sportpark De Staakberg. 

Wij zijn een vereniging waar iedereen welkom is die wil tafeltennissen. Er is een gezonde mix van recreatieve spelers en fanatieke (competitie)spelers. Voor de laatste groep zijn er een aantal gedreven trainers actief om samen het spel naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kan er dus ook competitie worden gespeeld. De jeugdcompetitie vindt plaats op zaterdagen. Bij de senioren zijn de competitiewedstrijden hoofdzakelijk op vrijdagavond. Onze damesteams en landelijke herenteams spelen op de zaterdagmiddag.

Ondanks COVID zijn we als vereniging de afgelopen jaren flink gegroeid. We hopen echter met name bij de jeugd en oudere senioren nieuwe leden te kunnen verwelkomen. De jeugdleden krijgen training van een aantal zeer ervaren en gedreven trainers met jarenlange ervaring in de eredivisie. Voor de oudere senioren zijn er volop speelmogelijkheden, waaronder de zogenaamde Becreanten competitie. Een groep tafeltennissers die recreatief wil spelen tegen spelers van andere verenigingen. Hoewel de focus ligt op 40 jaar en ouder staat het iedereen vrij om mee te doen! Zolang je maar verbonden bent aan onze club via een lidmaatschap of strippenkaart. Ook op donderdagochtend wordt er recreatief getafeltennist door een groep senioren variërend van 60 tot 90 jaar. Tussen 8:45 en 10:00 druppelen de meeste spelers binnen. Om 10:00 wordt er gezamenlijk een bakje koffie gedronken waarna er wordt gedubbeld. De meeste spelers kiezen ervoor om te dubbelen, maar uiteraard kunnen er ook enkelwedstrijden worden gespeeld.

Lijkt het je leuk om lid te worden? Of om eens vrijblijvend te komen kijken? Neem dan contact op via secretaris@ttvhetmarkiezaat.nl of kijk op ttvhetmarkiezaat.nl.[n]