Afbeelding
Foto: Dick.Vermaas

Het stoffencircus keert (eindelijk) terug in op de Grote Markt Bergen op Zoom

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Na jaren van afwezigheid strijkt de stoffenmarkt dit jaar weer neer op de Grote Markt. Op zaterdag 25 maart vindt het eerste terugkerende Stoffencircus plaats in Bergen op Zoom. 

Vorig jaar werden beide edities van het Stoffencircus op het laatste moment afgelast. De organisatie kreeg op het laatste moment toch geen vergunning voor de stoffenmarkt die in eerste instantie op de Grote Markt gepland stond. Omdat er op de Grote Markt uitbreidingen van terrassen plaatsvonden, werd er een nieuwe locatie toegewezen vanuit de gemeente: het parkeerterrein van winkelcentrum De Zeeland. Op het laatste moment bleken de bijbehorende vergunningen toch niet geregeld en omgezet te zijn waardoor het toch niet door kon gaan. Een grote teleurstelling voor de organisatie. Maar voor 2023 is alles geregeld en lijkt het erop dat de stoffenmarkt dan toch eindelijk terugkeert in Bergen op Zoom. 

Stoffencircus 2023
De stoffenmarkt is op zaterdag 25 maart van 10.00 uur tot 16.30 uur op de Grote Markt. En het blijft niet bij deze datum. De organisatie laat weten dat er ook begin september weer een stoffenmarkt zal plaatsvinden. De informatie hierover volgt nog.