11 maart 2023 Er werd hard gewerkt op De Staakberg!
11 maart 2023 Er werd hard gewerkt op De Staakberg! Foto: Corina de Bruijn

Vrijwilligers helpen massaal tijdens NLdoet: Wizards of Boz klaar voor het seizoen

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 11 maart was de grote vrijwilligersactie NL Doet. Bij de honk- en softbal vereniging Wizards of Boz hebben we daar weer aan meegedaan. We hadden een aantal klussen waarmee men aan de slag kon maar de opkomst was zo groot dat er uiteindelijk meer gedaan is dan we van plan waren. 

Er waren veel ouders van jeugdleden met hun kinderen en oudere leden aanwezig om te helpen. We hebben 2 kleedkamerdeuren, binnen en buiten, geverfd. Alle tuinstoelen zijn uit de opslag gehaald en volledig schoongemaakt. Het gehele clubhuis heeft een grote schoonmaakbeurt gehad en alle tl lampen zijn vervangen door Led lampen. 

Een aantal ouders en jonge spelers hebben de perken, de stoep rondom het clubhuis schoongemaakt, het zwerfvuil op het hele park verzameld en het afval afgevoerd zodat we, met het nieuwe seizoen voor de boeg, weer ‘aan slag’ kunnen in een opgeruimde ruimte en omgeving. Na gedane arbeid is het goed rusten met een lekkere lunch met soepen, broodjes en fruit na. Daarna is er nog een grote groep gebleven om naar de honkbalwedstrijd Kingdom (Nederland)-Chinees Taipei te kijken. Helaas was het team Kingdom niet sterk genoeg vandaag, maar het was gezellig om zo onder elkaar nog te blijven hangen. We bedanken iedereen die geholpen heeft.

Start competitie

De honkbalcompetitie begint in het weekend van 15 april. Kom gerust eens een kijkje nemen op sportpark de Staakberg. 

Informatie: C. de Bruijn secretariaat@wizardsofboz.nl 06-38320621 of bezoek onze site www.wizardsofboz.nl