Gehandicapt Nieuw Borgvliet verspeelt 2 punten  

BERGEN OP ZOOM - Door de zware blessure van Jeffrey Franken en de afwezigheid van Michel Mertens miste de Oranje-zwarten tegen het sterke WVV'67 dat vijfde staat, flink wat stootkracht. Daarbij kwam ook nog halverwege de tweede helft het uitvallen van Marco de Vos na een onbesuisde tackle van achteren van een Woensdrechtenaar.


Na 9 minuten werd het 0-1 door een misverstand tussen Collin en Ahmed. Nieuw Borgvliet toonde veerkracht en een kopbal van de goed spelende Finnian uit een voorzet van Nikai werd gestopt door oud-Borgvlieter Brian Verbrugge. Schoten van Ahmed en Marco misten het doel. Hierna ontwikkelde zich een gelijk opgaande, boeiende maar niet hoogstaande wedstrijd. Nikai overal te vinden voorkwam met een perfecte sliding in zijn eigen strafschopgebied een gevaarlijke aanval en even later legde hij de bal kop klaar op het hoofd van Rick die de uitkomende Brian voor was 1-1. Na de pauze had Rick drie keer de mogelijkheid op een treffer maar hij faalde helaas. Aan de andere kant voorkwam de man van de wedstrijd Antal tot 2 x toe met knap uitlopen en 2x op de lijn een achterstand. In blessure tijd redde David een inzet van de lijn en aan de andere kant kreeg Rick een unieke kop kans op de winnende treffer maar een grabbelende Brian voorkwam de 2-1 die ook niet helemaal terecht was geweest.

Stand: 1. BSC 17 36; 2. Nieuw Borgvliet 17 35; 3. Rimboe 17 34; 4. Sprundel 16 31


Programma

Zondag naar Sprundel en dat wordt een zware kluif maar niet onmogelijk gezien de bewezen veerkracht en de ijzeren wilskracht van de mannen van De Markiezaten![n]