Scheldevogels komt net te kort tegen Keep Fit

BERGEN OP ZOOM - Zaterdag 18 maart speelde het eerste seniorenteam in Roosendaal. De Bergse formatie staat nog puntloos onderaan en hoopt eindelijk eens punten binnen te slepen.

Met een aantal wijzigingen in het team begon de Bergse ploeg voortvarend. Een kleine voorsprong, kon helaas niet worden vastgehouden en werd een ruime achterstand. Gelukkig ging het voor rust beter lopen en ging men met een kleine achterstand de rust in (11-8). In de tweede helft liep de thuisploeg weer uit. Toch rechtte de Bergse formatie hun rug. Een kleine achterstand, vlak voor tijd, resulteerde in een spannende slotfase. Hierin kreeg de coach van Keep Fit een gele kaart, scoorde Scheldevogels nog. Helaas net te weinig, waardoor er werd verloren met 20-19. Een knappe prestatie, zeker gezien de vele invallers.

In Oud-Gastel speelde Scheldevogels 2 tegen Juliana 4. Ook hier met invallers, die het niet onverdienstelijk deden. Helaas was het niet genoeg om de punten mee naar huis te nemen. Eindstand 16-9

Scheldevogels 3, mocht in H.I. Ambacht spelen tegen DVS 5. De Bergse ploeg werkte hard, maar kwam te kort. Eindstand 14-7.

Thuis speelde het vierde seniorenteam tegen DSO 7. In het begin ging het gelijk op, maar Scheldevogels liep langzaam uit. Ruime overwinning, 12-3

Ook thuis, de C1 tegen Springfield C1. Een doelpuntrijke eerste helft werd gevolgd door een mindere tweede helft. De thuisploe wist met 10-4 te winnen.

C2 mocht ook thuis tegen Top C2. Een spannende wedstrijd, waarbij de ploegen niet veel onder deden voor elkaar. Toch wist Scheldevogels een klein gaatje te slaan en werd dit niet meer uit handen gegeven. Eindstand 8-6.

De D1 trad aan in Spijkenisse, tegen Olympia D1. Een leuke wedstrijd met veel, goede aanvallen en doelpunten resulteerde in een 5-8 overwinning.

De E1 was in Prinsenbeek te gast bij Terda E1. Na het verlies van vorige week, was de E erop gebrand nu wel te winnen en daarmee koploper te blijven in de competitie. De punten gingen mee naar Bergen op Zoom. Eindstand 4-7