Afbeelding

Sjerk Slagmolen vernieuwd naar Aanhuis by Sjerk Slagmolen

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Woninginrichting Aanhuis te Putte aan de Antwerpsestraat 52 opende zijn deuren in september 2021. Een formule met wel meer dan 70 winkels in Nederland. Met de stap om in Putte te starten maakte Sjerk Slagmolen het mogelijk voor de formule ook voeten aan de grond te gaan krijgen op Belgisch grondgebied.

Daarnaast werd het de ondernemer Sjerk Slagmolen al snel duidelijk dat hij niet in zijn eentje zoveel mogelijk kan maken dan als wanneer je samen werkt met zo’n grote club met specialisten. Het assortiment in Putte is zelfs zo groot met stalen deuren, kasten op maat, slim wonen, trappen renovatie en vele extra merken op gebied van vloeren en raamdecoratie. Aanhuis by Sjerk Slagmolen Oude Moerstraatsebaan 132 kon daarom niet uitblijven.

De pvc vloeren Gallery aan de Kortemeestraat is ook mee over gegaan naar de Oude Moerstraatsebaan 132. Deze vernieuwing levert een compleet vernieuwde showroom met vele bekende merken op het gebied van pvc vloeren, laminaat, tapijten, vinyl en matten.

We hebben lekker de frisse wind laten waaien in Bergen op Zoom en zijn trots op onze nieuwe shop. Michiel van der Donk is inmiddels alweer ruim 12 jaar werkzaam bij Sjerk Slagmolen en is de drijfveer achter de showroom en de communicatie met de klanten.

“Mijn winkel is mooi compleet door deze fusie. Ik heb veel mooie nieuwe dingen aan te bieden en dat is prachtig om te kunnen en mogen doen. Ik heb de openingstijden van de winkel aangepast naar zoveel mogelijk op afspraak te werken want je wilt je klant goed informeren én de tijd en aandacht geven die daarvoor nodig zijn. Dus ga naar www.sjerkslagmolen.nl en vul het contactformulier in dan neem ik contact op en maken we samen de reis naar een mooi eind resultaat”, aldus Sjerk.

Aanhuis by Sjerk Slagmolen - Oude Moerstraatsebaan 132 - Bergen op Zoom