Laat je Lacrosse skills zien.
Laat je Lacrosse skills zien. Foto: Grassroots Lacrosse

Scholierentoernooi Lacrosse komt naar Bergen op Zoom

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Middelbare scholieren opgelet! Het eerste lacrosse scholierentoernooi in Bergen op Zoom komt eraan en jij kunt meedoen! Als je in klas 1, 2 of 3 zit, kun je je opgeven voor deze toernooimiddag. De deadline om je op te geven is 12 april, dus wees er snel bij!


Het scholierentoernooi vindt plaats op woensdag 19 april vanaf 14.00 op de sportvelden aan Noorzijde Zoom en belooft een geweldige middag te worden. Het is de perfecte gelegenheid om je lacrosse-skills en sportiviteit te laten zien en nieuwe vrienden te maken. Of je nu een doorgewinterde lacrosse-speler bent of het voor het eerst wilt proberen, iedereen is welkom. En er is een spoedcursus voor nieuwe spelers. Initiatiefnemer Daniël Sterenborg: “Dit is een heel toffe manier om deze (nieuwe) Olympische te show casen. Met een paar korte aanwijzingen op het veld, zal het aan actie niet ontbreken. We zagen eerder in bijvoorbeeld Vlissingen tijdens een vergelijkbaar toernooi dat er heel snel progressie te zien is in het spel, tactiek en de zichtbare lol die leerlingen eraan beleven. Precies wat we willen bereiken!”

Je kunt je op twee manieren opgeven voor het toernooi. Ten eerste kun je je naam op een lijst op school zetten. Verzamel een team van 4, 5 of 6 spelers en je bent klaar. Ten tweede kun je gemakkelijk een e-mail sturen naar info@grassrootslacrosse.nl. Vergeet niet om de namen van de spelers, klas en school te vermelden bij het opgeven. Wacht niet langer en geef je nu op voor het scholierentoernooi in Bergen op Zoom! Het wordt een dag vol plezier, sportiviteit en lacrosse.