Afbeelding
Foto: Facebook Bisctroclub de Stadsburger

Bistroclub de Stadsburger kookt voor dak- en thuislozen in Bergen op Zoom

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Gisteravond was het een bijzondere avond bij Bistroclub de Stadsburger. Het restaurant heeft namelijk gekookt voor dak- en thuislozen in Bergen op Zoom. De eigenaren beseffen dat er mensen in de stad zijn die het moeilijk hebben door verschillende omstandigheden en wilden graag iets betekenen voor deze groep.

De avond was gevuld met mooie ontmoetingen, maar ook hartverscheurende verhalen van de dak- en thuislozen die aanwezig waren. Het initiatief van de Stadsburger werd dan ook zeer gewaardeerd door de gasten.

De eigenaren hopen dat er in de toekomst meer initiatieven ontstaan om deze kwetsbare groep mensen te helpen. Want, zo zeggen ze: “hopelijk gaat de zon in de toekomst vaker schijnen voor deze mensen”.

Het is mooi om te zien dat er lokale ondernemers zijn die zich inzetten voor de gemeenschap en iets willen betekenen voor de minder bedeelden in de stad. Laten we hopen dat dit initiatief navolging krijgt en dat er meer aandacht komt voor de mensen die het hard nodig hebben.

Afbeelding