Decorbouw voor het toneelstuk
Decorbouw voor het toneelstuk Foto: Ons kent Ons

Halsterse Ons Kent Ons brengt komedie ‘Midlifecrisis en Appeltaart’ op de planken

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

HALSTEREN - Halsteren kan zich opmaken voor een avond vol humor en gezelligheid, want de toneelvereniging Ons Kent Ons brengt op 21 en 22 april het blijspel  ’Midlifecrisis en Appeltaart’ op de planken.

Het stuk, geschreven door Lisette Leenders en geregisseerd door Jac van Steen, vertelt het verhaal van het echtpaar Steef en Sophie van der Velde, gespeeld door Jeroen van Elsakker en Lonneke Mulders, wiens huwelijk in een sleur zit. Als Steef ook nog eens in de greep raakt van een midlifecrisis, besluit Sophie met de hulp van haar buurvrouwen Lien en Fien, gespeeld door Patricia Suykerbuyk en Sylvia Tunders, om een account aan te maken op een datingsite. Maar dat loopt niet helemaal volgens plan als Sophies afspraakje met Paulus (Jan Tunders) niet loopt zoals gehoopt en dochter Ingrid (Ingrid Schetters) onverwacht thuis komt. De komst van Gabbie (Matthieu de Graauw) en schoonzus Anke (Inge Schoonen) maakt de chaos compleet.

De voorstellingen vinden plaats in ontmoetingscentrum De Wittenhorst aan het Lindelaantje 1 te Halsteren. De zaal gaat open om 19.30 uur en het blijspel begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 8 euro per stuk en kunnen alleen contant worden betaald. Wie zeker wil zijn van een plekje in de zaal, kan telefonisch reserveren via Petra Snoeren op nummer 06 42807155.

Na de voorstelling is er gelegenheid om na te praten met de leden van Ons Kent Ons en eventueel meer te weten te komen over toneelspelen. De vereniging is namelijk altijd op zoek naar nieuwe leden, zowel voor als achter de schermen. Dus mocht u na het zien van ‘Midlifecrisis en Appeltaart’ enthousiast zijn geworden over toneel, dan staat Ons Kent Ons graag voor u klaar om u verder te helpen.