Afbeelding
Foto: Venema Media

Dochter (20) aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van haar eigen vader Gradus Haisch

Door: Redacteur Algemeen

BERGEN OP ZOOM/WOUWSE PLANTAGE - De politie heeft maandag de 20-jarige dochter van Gradus Haisch aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van haar vader. Haisch werd op 24 maart zwaargewond aangetroffen bij een loods aan de Julianaweg in Wouwse Plantage en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Eerder was al de 35-jarige ex-vriend van de dochter, Jeroen L., aangehouden als verdachte.

De precieze rol van de dochter bij de dood van haar vader is nog onbekend. Ze zal morgen worden voorgeleid bij de rechter-commissaris. Op haar Facebook-pagina schrijft de vrouw over de dood van haar vader, die volgens geruchten door keel doorsnijden om het leven is gebracht. Eerder had ze aangegeven de dader niet te herkennen.

Op de avond van de moord had een buurtbewoner een verdachte auto op en neer zien rijden in de straat. Toen hij de man in de auto aansprak, zou deze hebben gezegd dat hij een afspraak had. Later zag de buurtbewoner de man hard wegrijden in de auto, terwijl Haisch al hevig toegetakeld op de grond lag. Dat meldt een nieuwssite die zich bezighoudt met exclusief misdaadnieuws.  Volgens de buurtbewoner gedroeg de dochter zich al raar op dat moment en zou ze ook met iemand hebben gebeld om te zeggen dat die persoon niet moest komen vanwege de politie.

Haisch’s ex-vriend Jeroen L. kon al vrij snel na de moord worden aangehouden op De Kaai in Bergen op Zoom, waar hij ook woont. Volgens bronnen zou hij vaker hebben verbleven op landgoed Vrederust, een GGZ-instelling in Halsteren. De politie onderzoekt nog steeds wat er zich precies heeft afgespeeld in de loods waar Haisch is aangetroffen.