Afbeelding
Foto: Bergenopzoom.nu

Bergen op Zoom reist terug naar de jaren ‘60 met FlowerPower koopweekend

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Het laatste weekend van april zal weer in het teken staan van een koopweekend, georganiseerd door de Bergse ondernemersvereniging Sterck. Het thema van dit jaar is “FlowerPower”, waarbij de historische binnenstad van Bergen op Zoom zal worden omgetoverd tot een eerbetoon aan de hippiecultuur van de jaren 60 en 70.

Op zaterdag 29 en zondag 30 april zullen de winkels in de binnenstad van Bergen op Zoom vrijdagavond, zaterdag de hele dag en zondagmiddag geopend zijn. Daarnaast zullen er tussen het winkelen door verschillende acts met muziek en bloemenoutfits door de hele binnenstad georganiseerd worden. Maar dat is nog niet alles: straatmuzikanten die muziek maken uit de flowerpowertijd, worden uitgenodigd om op die dagen in de stad te komen spelen.

Hoewel de vergunning nog niet binnen is, is de organisatie al druk bezig met de voorbereidingen. “We willen graag dat deze dagen een vredevol, nostalgisch en muzikaal voorjaarsweekend in de binnenstad van Bergen op Zoom worden”, aldus ondernemersvereniging Sterck.

De straatmuzikanten die geïnteresseerd zijn, kunnen contact opnemen door te reageren op het bericht van de organisatie. De winkeliers zullen in ieder geval zorgen voor alle ingrediënten voor een geslaagd koopweekend in de binnenstad van Bergen op Zoom.


Bijschrift -

Foto: Organisatie

Afbeelding