De selectie 20 jaar en ouder.
De selectie 20 jaar en ouder. Foto: S.V. Genie

S.V. Genie wint podiumplaatsen op voorronde NK Jazzdans!

Sport en vereniging

BERGEN OP ZOOM - S.V. Genie uit Bergen op Zoom heeft afgelopen zaterdag weer mooie resultaten behaald op de voorronde voor het NK Jazzdans. Twee groepen hebben een podiumplek weten te bemachtigen en gingen naar huis met een beker. 

De selectie 9-13 jaar onder leiding van Nancy Vriens heeft een prachtige tweede prijs gewonnen met een score van 15,32 punten. En de selectie 20 jaar en ouder onder leiding van Manon Branderhorst en Kim Meininger wist zelfs de eerste prijs te behalen met een score van 15,70 punten. Gefeliciteerd!

De voorrondes van het NK Jazzdans vinden plaats in diverse regio’s van Nederland. Uiteindelijk zal het NK plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Het is geweldig om te zien dat de dansers van S.V. Genie het zo goed doen en we wensen hen veel succes tijdens de volgende ronde.

Wil je zelf ook graag leren dansen? Dan ben je bij S.V. Genie aan het juiste adres. Op hun website www.genie-bergenopzoom.nl vind je het volledige lesaanbod. Je kunt je zelfs inschrijven voor 3 gratis proeflessen. Dansen is niet alleen een leuke hobby, het is ook nog eens gezond voor lichaam en geest. Doe dus gerust eens een keer mee en ontdek hoe leuk dansen kan zijn! [n]


De selectie 20 jaar en ouder. - Foto: S.V. Genie

De selectie 9-13 jaar.