Plantendag in Arboretum Kalmthout

KALMTHOUT - Op zondag 16 april gaan in Arboretum Kalmthout duizenden plantenliefhebbers op zoek naar interessante koopjes tijdens de Plantendag. Het prachtige kader van de arboretumtuin biedt bezoekers van deze plantenmarkt volop inspiratie voor je eigen tuin of terras.

Zondag 16 april is het weer genieten van de Plantendag in de tuin van Arboretum Kalmthout.

Op deze oudste plantenbeurs van België kan je de allerbeste kwekers uit België en omstreken bezoeken.

Deze voorjaarseditie zullen er niet minder dan 60 standhouders vertegenwoordigd zijn op de evenementenweide.

Zowel gespecialiseerde verzamelaars als professionele kwekerijen presenteren er hun mooiste en meest bijzondere tuinplanten: lentebloeiers, éénjarigen en vaste planten, bloembollen, kruiden, kleinfruit maar ook bomen en struiken.

Ook in het eigen plantencentrum van Arboretum Kalmthout kun je zoals elke dag terecht voor een uiteenlopend aanbod van bijzondere bomen en planten.


Tickets

Tickets voor de plantendag zijn extra voordelig aan het voorverkooptarief te koop via de website van Arboretum Kalmthout.

E-tickets geven bovendien voorrang aan de ticketcontrole. De toegang tot de tuin en deelname aan één van de rondleidingen is inbegrepen.[n]


Plantendag Arboretum Kalmthout, op 16 april van 10 tot 17 uur. Praktische informatie en overzicht van de deelnemende kwekerijen via www.arboretumkalmthout.be