Afbeelding
Foto: Makelaardij de Vier Winden

Runnersworld Bergen op Zoom sluit deuren na 8 jaar: ‘Bedankt voor alle mooie herinneringen’

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Na een roerige periode heeft eigenaar Maykel Hereijgers bekendgemaakt dat Runnersworld Bergen op Zoom binnenkort uit het Bergse straatbeeld zal verdwijnen. 

De sluiting van de winkel zal een flinke aderlating zijn voor de lokale gemeenschap. Hereijgers heeft de afgelopen acht jaar genoten van de klanten en hardlopers en heeft geprobeerd om iedereen zo goed mogelijk op weg te helpen met het juiste advies. Hierbij heeft hij onder andere trainingen, bootcamps, marathon-voorbereidingen en de Nightrun georganiseerd, wat voor hem een genot was.

Er zijn veel verhalen, mooie momenten en successen gedeeld in de afgelopen jaren, maar soms ook een lach en een traan. Hereijgers wil dan ook iedereen onwijs bedanken voor hun steun en inzet. Hij benadrukt daarbij de grote bijdrage die Elise Wildhagen heeft geleverd aan het succes van de winkel. Zonder haar was deze missie nooit zo succesvol geweest.

Hoewel er een deel van zijn leven wordt afgesloten, zullen er nieuwe sportieve en zakelijke deuren worden geopend. Hereijgers wil iedereen aanmoedigen om hem te blijven contacteren voor (voedings-)advies, omdat het wereldje hem te dierbaar is om vaarwel te zeggen.

Uitverkoop
Om afscheid te nemen van Runnersworld Bergen op Zoom organiseert de winkel deze maand een uitverkoop met stuntkortingen. Hierbij roept Hereijgers alle hardlopers uit Bergen op Zoom en omstreken op om te profiteren van deze laatste kans om te winkelen bij Runnersworld.

Hoewel het einde van Runnersworld Bergen op Zoom nadert, is Hereijgers optimistisch over de toekomst en kijkt hij ernaar uit om de hardloopgemeenschap te blijven zien bij loopevenementen.