Afbeelding
Foto: Koolen Photography

Bergse ondernemers onderscheiden tijdens 8ste editie van het Ondernemersgala

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op vrijdagavond 14 april zijn op bijzondere wijze een aantal Bergse ondernemers onderscheiden tijdens de 8ste editie van het Ondernemersgala. Het evenement, dat veel ondernemers trok, stond in het teken van de bekendmaking van de ondernemer van het jaar.

Uit de vele nominaties die binnenkwamen, heeft een deskundige jury bepaald welke ondernemers zich de winnaars mogen noemen. In de categorie grote ondernemers ging de prijs naar Lamb Weston, een wereldleider op het gebied van de productie van bevroren aardappelproducten. De jury prees hun duurzame werkwijze bij het telen en verwerken van de producten.

In de categorie kleine ondernemers ging de prijs naar RO&AD architecten vanwege hun bijzondere manier van ontwerpen. De andere finalisten waren Jewel Concepts, het Packhuys, DreaQus Brewery en VoltH2.

Tijdens het gala werd ook de publieksprijs uitgereikt, waarbij DreaQus Brewery als winnaar uit de bus kwam. De jonge ondernemers van deze brouwerij wisten met hun nieuwe Bergse bier de meeste stemmen binnen te halen.

De avond begon met de uitreiking van de initiatiefprijs aan de Bergse muziekjournalist Jean Paul Heck. Deze prijs wordt uitgereikt als waardering voor een bijzonder initiatief dat een sterke impuls betekent voor Bergse ondernemers.

Het Ondernemersgala, dat vooral bedoeld is om elkaar te ontmoeten en te netwerken onder het genot van goed eten, was ook dit jaar weer een succesvolle editie.