Tafereel uit de Maria Ommegang van 2022
Tafereel uit de Maria Ommegang van 2022 Foto: Dick Vermaas

Organisatie van Maria Ommegang is op zoek naar deelnemers

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Voor de 79e naoorlogse Maria Ommegang die op zondag 25 juni 2023 door Bergen op Zoom trekt, worden nog deelnemers gezocht. 

De 79e Maria Ommegang na de oorlog trekt op zondag 25 juni 2023 door Bergen op Zoom en er worden nog deelnemers gezocht. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen zich aanmelden voor figurantenrollen, waarbij er ook enkele sprekende rollen beschikbaar zijn voor dames. Mannen kunnen deelnemen als drager bij de Levieten en het Klokkenspel. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse groepen, zoals de Muizengroep, Dingdonggroep, Vreugdebloem- en Mirjamgroep voor meisjes en de Kerstwagen, Muizengroep en Goliath-soldaatjes voor jongens. Als ouders of gezin kunnen jullie ook meelopen in één van de volksgroepen. Er is voldoende kleding aanwezig om iedereen een passend kostuum te bieden en mensen van alle geloofsgezindten zijn welkom. 

Het jaarthema van 2023 is “Jij doet er toe” en wie wil deelnemen kan zich aanmelden via aanmelden@mariaommegang.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Withagen op nummer 06- 1326 5859.