Afbeelding
Foto: 600D

Brabantse Wal Festival in Hoogerheide, bomvol muziek én sport

WOENSDRECHT - Binnenkort verrijst aan de Scheldeweg weer de grote roze tent van het Brabantse Wal Festival (BWF). Op de heilige grond van Mathieu van der Poel is het vanaf 22 april weer groot feest, want dan trapt de Mega Party af met mega veel artiesten.

Op zondag 23 april volgt de gezellige Muziekmiddag (met zitplaatsen) met oa Henk Wijngaard en Dennie Christian. Op woensdag 26 april ontvangt het BWF voor de eerste keer Gerard Joling op de Hollandse Avond, en met hem tal van andere Nederlandse toppers. De koningsdag op 27 april wordt weer grandioos met de Kindermiddag en de Pop Avond. Op koningsdag is de toegang uiteraard weer gratis. Het BWF is een feest voor iedereen en de diverse foodtrucks op het horecaplein zorgen er voor dat de inwendige mens niks tekort komt.

Het BWF wordt dit jaar uitgebreid met maar liefst 3 primeurs: op zaterdag 29 april strijden bijna 20 teams tijdens de Highland Games. Ook is op het BWF-terrein dan de start en finish van de Jan Janssen Classic, een fietstoertocht voor het goede doel door West Brabant. Met als laatste lus, de 24 km lange omloop van de Fokker Slag om Woensdrecht, de nieuwe klassieker die op zondag 30 april op de agenda staat. Voor kinderen van 1 tot 12 jaar is op die dag ook een Dikke Banden Race.

Alle informatie, tickets of inschrijving voor één van de activiteiten:

www.brabantsewalfestival.nl

www.fokkerslagomwoensdrecht.nl

www.janjanssen.nl

www.vriendenvandekoers.nl


Brabantse Wal Festival en Fokker Slag om Woensdrecht op TV

KIJK TIPS: speciaal voor mensen in onze regio die niet in de gelegenheid zijn om op zondag 23 april het Muziekfeest live mee te maken, bieden we op zondag 23 april een LIVE uitzending op Zuidwest TV aan vanaf ca 15.00 uur.

De wielerliefhebbers komen aan hun trekken met een live verslag van de Fokker Slag om Woensdrecht, deze uitzending begint ook rond de klok van 15.00 uur.

De definitieve aanvangstijdstippen van de uitzendingen kunt u vanaf 18 april zien op de www.brabantsewalfestival.nl en op www.zuidwestTV.nl.[n]