Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

BergenopZoomNL pakt uit met grootste Nederlandstalige zangers

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 17 juni komt Bergen op Zoom weer tot leven met het jaarlijkse Nederlandstalige muziekfestival, BergenOpZoomNL. Dit jaar belooft het festival nog groter en beter te worden dan ooit tevoren, dankzij de toevoeging van Mart Hoogkamer aan de line-up en de vele andere topartiesten die het podium zullen betreden.

Het festival biedt een uitgebreid programma van 18.30u tot 01.00u met de grootste Nederlandstalige zangers en entertainers van het moment. Jan Smit zal voor het eerst op BergenOpZoomNL optreden en het publiek vermaken met zijn uitgebreide repertoire van meezingers en gevoelige nummers.

Ook Django Wagner, John West en John de Bever zullen hun opwachting maken op het podium, met elk hun eigen kenmerkende stijl en hits. Vinzzent, Henk Dissel, Yves Berendse en lokale held Harold Mieger maken het programma op het hoofdpodium compleet. DJ Galaga verzorgt tussendoor het muzikale programma en zal ervoor zorgen dat geen enkele Nederlandstalige hit ontbreekt.

Het Flugel feestcafé zal dit jaar groter zijn dan ooit tevoren en biedt live-optredens van regionale toppers Daniel Bal en Ruud Zwaan. BarryFest zal er ook zijn, bekend van zijn hit ‘Roze Flamingo’. DJ Dave zal de avond voorzien van dansbare feestmuziek en DJ Nando zal het feestcafé knallend afsluiten.

Met zo’n uitgebreid programma van topartiesten en live optredens, belooft BergenOpZoomNL een onvergetelijke avond te worden voor alle bezoekers. Dankzij de stormachtige kaartverkoop heeft Focus Events zelfs nog een extra artiest aan de line-up toegevoegd, waardoor er nog meer waar voor je geld wordt geboden. Mis dit spektakel niet en kom genieten van de beste Nederlandstalige muziek in Bergen op Zoom!


Tickets
De kaartverkoop heeft een grandioze vlucht genomen, alle early birds zijn de deur uit en de helft van de kaarten is al verkocht. Tickets zijn te koop op www.bergenopzoomnl.com/tickets