Programma Koningsdag
Lepelstraat

LEPELSTRAAT - Oranjevereniging Lepelstraat heeft net als vorig jaar weer een programma samengesteld waarbij er voor jong en oud weer van alles te beleven is.

In de ochtend wordt om 10:00 uur bij ’t Weike (Kerkstraat 82) gestart met een dansuitvoering van “de Dansstraat”, waarna de versierde fietsenoptocht door het dorp rond 10:30 uur van start zal gaan. Bij terugkomst is er een creatieve markt waar de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan en zich uit kunnen leven op de springkussens (ca. 11:00-14:00 uur). Vanaf het terras van het Patronaat kan onder het genot van een drankje worden geluisterd naar de uitvoering van de harmonie, welke vanaf circa 11:15 uur zullen gaan spelen. Tevens is het mogelijk om de spullen die u niet meer gebruikt te verkopen op de vrijmarkt. Naast de vrijmarkt komen ook enkele stands te staan met streekproducten. Deelname aan de vrij- of streekproductenmarkt is gratis en aanmelden kan via oranjevereniging.lepelstraat@outlook.com. Op het Kerkplein is als vanouds de Bloemenmarkt aanwezig waar u terecht kunt voor al uw voorjaars- en zomerbloeiers.

Voor de biljart liefhebbers onder ons is er het jaarlijkse biljarttoernooi in ’t Weike. Het toernooi zal om 12:30 uur van start gaan. Opgeven kan bij het Weike voor 20 april. In ’t Weike is tevens de jaarlijkse bingo weer een feit. Deze gaat van start om 13:30 uur van start. Voor wie liever de omgeving op de fiets verkent is er een fietstocht vanaf ’t Weike met als eindpunt Gasterij de Kladde. Vertrek kan tussen 13:00 uur-14:00 uur

Iedereen is van harte welkom en we hopen u zeker te zien op de 27e april![n]