Popkoor Muzikaèl
Popkoor Muzikaèl Foto: Jeroen Vlug

Popkoor Muzikaèl treedt op in Bergen op Zoom en Roosendaal

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Niet één, maar twee keer zal Muzikaèl de komende weken optreden in de regio. Dit zullen de eerste optredens zijn onder leiding van nieuw muzikaal leider Jubilee Tun. Popkoor Muzikaèl zal met de eigen live band te bewonderen zijn op de volgende twee gelegenheden in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Op zondag 7 mei organiseert gemengd koor Casu Quo een korenmiddag in Theater Den Enghel in Bergen op Zoom. Tijdens dit lenteconcert zal Muzikaèl samen met nog 4 andere muzikale groepen een middagvullend programma laten zien van 13:30 tot 17:30 uur. De toegang is gratis en het doel van deze middag is om mensen te enthousiasmeren om ook te gaan zingen in een koor, maar natuurlijk ook voor de fans en liefhebbers om lekker muzikaal in de watten gelegd te worden. Onder het genot van een hapje en drankje kan er genoten worden van de variërende repertoires van de deelnemende koren. 

Op zaterdag 13 mei zal Muzikaèl acte de présence geven op het Tongerloplein in Roosendaal bij TongerlopleinbeKOORt. Van 15:00 tot 17:00 uur zullen Muzikaèl en Sprundel Vocaal hun muzikale kunsten vertonen voor iedereen die gezellig komt kijken en luisteren. Ook dit evenement is gratis te bezoeken en belooft weer een feestje te worden.

Popkoor Muzikaèl zal tijdens deze optredens een mix laten horen van de succesnummers uit de laatste show samen met een aantal nieuwe nummers die in de show van aankomend jaar zullen voorkomen. Muzikaèl is niet alleen horen, maar ook zien en voelen! Het oog wil ook wat en Muzikaèl speelt hierop in door de gebrachte nummers te voorzien van opstellingen en choreografie, dit alles in een spetterende kledingcombinatie. Een optreden van Muzikaèl laat het publiek altijd met een lach op het gezicht vertrekken.