Kyra Gorissen 1e O18 advanced
Kyra Gorissen 1e O18 advanced Foto: Ouders

Dansschool Kyra Gorissen verovert 19 prijzen op Nederlands Kampioenschappen HipHop

Algemeen

HALSTEREN - In het weekend van 22/ 23 april waren in Eemnes de Nederlands Kampioenschappen HipHop. Hierbij heeft de dansschool van Kyra Gorissen hoge ogen gegooid.

Op 22 en 23 april vonden de Nederlands Kampioenschappen HipHop plaats in Eemnes. En daar heeft de dansschool van Kyra Gorissen flink indruk gemaakt. Het team heeft zichzelf overtroffen door maar liefst 19 prijzen in de wacht te slepen.

Maar liefst vier gouden medailles werden gewonnen door Isabeau Haanen, Lyam Brann Gorissen, Kyra Gorissen en Duo Lyam Brann Gorissen Aya Trinh. Ook de zilveren medaille werd in de wacht gesleept door de dansers van Kyra Gorissen: duo Sara Lambrechts en Laurie Langenberg, duo Sofie Beekhuijzen en Isabeau Haanen, Lyam Brann Gorissen in de battles en Kyra Gorissen battles. Daarnaast werden er nog negen bronzen medailles gewonnen door Pineapplecrew, duo Lynn Esseling en Chenaira Raphaella, duo Lune Bogers en Kyra Gorissen, solo Laurie Langenberg, Aya Trinh, en Djeavy Bickx.

Deze resultaten zijn niet alleen een bewijs van de kwaliteit van de dansers, maar ook van de begeleiding door Kyra Gorissen en haar team. Zij hebben keihard getraind om dit niveau te bereiken en hebben daarmee een fantastisch resultaat neergezet. En de dansers zijn nog niet klaar: ze bereiden zich nu voor op het EK dat plaatsvindt van 18 tot en met 21 mei in Duitsland.

Twee teams, zes duo’s en vijftien solisten trainen momenteel hard onder leiding van Kyra Gorissen om te proberen nog meer prijzen in de wacht te slepen op het EK. De Nederlands Kampioenschappen waren al een groot succes, maar de dansers zijn vastberaden om zichzelf te overtreffen en nog beter te presteren op het internationale podium.

Afbeelding
Lyam Brann 1e solo U14 advanced
Lyam Brann en Aya Trinh Duo U14 advanced
Isabeau Haanen 1e solo U12 Novice