Afbeelding
Foto: St. Decorbouw

Ontdek de geheimen van theaterdecorbouw tijdens de open dag van Stichting Decorbouw

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Stichting Decorbouw organiseert op zaterdag 13 mei aanstaande een open dag voor alle belangstellenden. Tussen 13:00 en 17:00 uur mag iedereen een kijkje komen nemen in het gedeelte van Eventum waar de diverse decors worden gemaakt en op de rekwisietenzolder waar een schat aan de meest uiteenlopende rekwisieten is opgeslagen.

Stichting Decorbouw zet zich in voor  decors van lokale producties. Ze doen dit onder andere voor de Vierschaar, The MusiCompany, de Rotonde en ‘t Berregs Leuttejater. Op zaterdag 13 mei opent de stichting haar deuren om iedereeen een kijkje achter de schermen van de decorbouw te geven. Tijdens de opendag maak je kennis met de mensen die zich inzetten voor de lokale culturele sector en bewonder je de rekwisieten. Je wordt rondgeleid in de loods waar de decors staan, en er is een gezorgd voor een hapje en een drankje. 

Nieuwe leden
De stichting is altijd opzoek naar nieuwe leden. Mocht je enthousiast worden van de decorbouw, dan ben je van harte welkom lid te worden van de stichting. Zo draag je niet alleen bij aan de ondersteuning van de lokale culturele sector, maar help je ook mee aan de opbouw van theaters.

Locatie
De open dag is op 13 mei in het Eventum aan de Dr. Ir. van Veenweg 8 (ingang via de achterzijde). Kijk voor meer informatie op www.st-decorbouw.nl