Afbeelding
Foto: Markiezaatsgroep

Scouting Markiezaatsgroep organiseert avontuurlijke dag voor Stichting Kansarme Kinderen in Nederland

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Scouting Markiezaatsgroep organiseert op 13 mei het event ‘Tijd voor Avontuur’, waar kinderen van 7 tot en met 13 jaar geld kunnen ophalen voor Stichting Kansarme Kinderen in Nederland.  

Scouting Markiezaatsgroep organiseert op 13 mei het evenement ‘Tijd voor Avontuur’. Dit initiatief, in samenwerking met Stichting Kansarme Kinderen in Nederland, biedt kinderen tussen de 7 en 13 jaar de kans om op een actieve manier geld in te zamelen voor het goede doel. Tijdens deze avontuurlijke dag vol activiteiten en spellen, zoals een fikkie stoken en lasergamen, zamelen de kinderen geld in voor onder andere kledingpakketten, vakanties en schoolbenodigdheden voor kansarme kinderen in Nederland. De inschrijfkosten bedragen 5 euro per persoon en de gehele opbrengst gaat rechtstreeks naar het goede doel. 

Het evenement vindt plaats op 13 mei van 13:30 tot 16:30 op het terrein van Scouting Markiezaatsgroep. Basisschoolleerlingen en brugklassers kunnen zich aanmelden via www.bit.ly/Tijdvooravontuur. Geef deze kans op avontuur door en steun tegelijkertijd een belangrijk doel!