Afbeelding

Xymbols verhuisd naar nieuwe winkel

BERGEN OP ZOOM - Al sinds 1996 is Xandra Luijks, het gezicht van haar bedrijf Xymbols. Begonnen in de slaapkamer, via een tot atelier omgebouwde garage naar een winkel in de binnenstad in 2018.


Sinds januari 2023 is zij verhuisd naar een nieuwe winkel aan de fortuinstraat 12 in Bergen op Zoom. Als goudsmid maakt zij de mooiste en meest uiteenlopende sieraden. Met haar vakmanschap en authenticiteit wordt het altijd een persoonlijk sieraad.

Wil je het zelf doen? Ook dat kan! Je kunt een workshop of cursus volgen om zelf te leren edelsmeden. Zelfs je trouwringen kun je bij haar zelf maken! Onder haar begeleiding worden ze altijd zoals jullie ze willen.

In de nieuwe winkel worden naast haar handgemaakte sieraden ook andere merken verkocht. Jeh jewels en la mollla zijn 2 collecties die al een tijdje bij Xymbols verkocht worden. Binnenkort wordt deze collectie uitgebreid met unieke sieraden van goud/zilver in combinatie met diverse houtsoorten en het merk "stepbystep”: zwitserse, aluminium sieraden met een moderne strakke uitstraling.

Benieuwd naar onze winkel en sieraden? Voel je welkom![n]