borgvlietse-jaarmarkt-2016-foto-merijn-sitsen
borgvlietse-jaarmarkt-2016-foto-merijn-sitsen

Meld je aan voor de elfde editie van de Borgvlietse jaarmarkt

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Borgvliet staat bekend om zijn jaarlijkse jaarmarkt die elk jaar steeds groter wordt. Het is inmiddels een vast onderdeel geworden van de evenementenkalender van Bergen op Zoom en dit jaar wordt het alweer voor de elfde keer georganiseerd. De markt is uitgegroeid van een kleinschalig evenement tot een bruisende jaarmarkt voor jong en oud, waar van alles te doen, zien en beleven valt.

De organisatie heeft dit jaar weer een aantal verrassingen in petto voor de bezoekers van de jaarmarkt. Zo zal er dit jaar een Formule 1-simulator worden geplaatst, die na de jaarmarkt doorreist naar Zandvoort. De opening zal dit jaar gedaan worden door Harmonie Sint Cecilia Eensgezind. Naast deze bijzondere activiteiten kan er natuurlijk ook volop genoten worden van aantrekkelijke koopjes en aanbiedingen.

Inschrijfavond
Om deel te nemen aan de jaarmarkt, kun je je op woensdagavond 17 mei aanmelden tijdens de inschrijvingsavond in ‘t Hoofdkwartier. Jeanne Besters is dit jaar de nieuwe secretaris, nadat Gerard Akkermans uit het bestuur is gegaan. Voor particulieren bedragen de kosten 10 euro en voor ondernemers 20 euro. Bij de inschrijving wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de voorkeur van de deelnemers.

Informatie
De jaarmarkt vindt dit jaar plaats op zondag 2 juli en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het is een evenement dat je niet mag missen.Wil je meer informatie of heb je vragen? Aarzel dan niet en stuur een mail naar info@sta-boz.nl. “We hopen je te zien op de Borgvlietse jaarmarkt!”