Afbeelding
Foto: Facebook VV Vrederust

Historische prestatie: VV Vrederust kroont zich tot kampioen

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

HALSTEREN - Een dag om nooit te vergeten voor VV Vrederust. Met trots kunnen ze melden dat ze kampioen zijn geworden. De wedstrijd was een ware krachtmeting, waarbij iedereen tot het uiterste moest gaan. Na een 0-1 achterstand bij rust wisten ze uiteindelijk met een 2-1 overwinning van het veld te stappen. Een gelijkspel was voldoende geweest, maar met de overwinning hebben ze de titel pas écht binnen gehaald. Een historische prestatie waar de hele club trots op is.

De spelers en technische staf van het eerste elftal verdienen alle lof voor deze prestatie, maar ze benadrukken ook de bijdrage van de vrijwilligers, sponsoren, kantinepersoneel en andere leden van de club. Het is een gezamenlijke inspanning geweest. “Een club, een taak. En die taak hebben we volbracht!”, aldus VV Vrederust via Facebook.

Terwijl ze VVC veel succes wensen in de nacompetitie, hopen ze volgend jaar de mannen te zien schitteren in de 3e klasse. De onderlinge wedstrijden staan bekend om de geweldige sfeer die er heerst. Een sfeer die je zelden tegenkomt.

Voor nu is het tijd om te genieten van het besef dat ze gisteren geschiedenis hebben geschreven. Deze prestatie zal nog jarenlang worden besproken. De 3e klasse kan zich maar beter schrap zetten, want VV Vrederust staat klaar om de “green hell” te laten zien. [n]