Roeien bij Aquarius op de Watersportdag
Roeien bij Aquarius op de Watersportdag Foto: Mireille Vrijenhoek

Watersportverenigingen in Bergen op Zoom nodigen geïnteresseerden uit

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 13 mei vond de eerste Watersportdag plaats in Bergen op Zoom. Zowel deelnemers als vrijwilligers hebben genoten van de diverse boten, activiteiten en het mooie weer.

Mocht je de Watersportdag hebben gemist, dan hoef je je geen zorgen te maken. Alle watersportverenigingen verwelkomen je graag. Je bent uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de vereniging van jouw favoriete watersport. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende verenigingen:

Aan Lager Wal (zeilen): Als je geïnteresseerd bent in zeilen en wilt leren zeilen bij een goede lokale zeilschool/club, kun je terecht op de website www.aanlagerwaljeugdzeilen.nl.

Aquarius (roeien): Als roeien jouw interesse heeft gewekt, kun je een bericht sturen naar info@rvaquarius.nl. Er wordt snel gereageerd op je bericht.

Karel Doormangroep (zeeverkenners, zeilen): Bij de zeeverkenners krijg je de vrijheid om samen op een boot te zitten en op een natuurlijke en leuke manier te leren zeilen en roeien, inclusief de regels op het water. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een keer te komen kijken op zaterdag. Meer informatie vind je op https://kareldoorman.nl/kom-kijken/.

Reddingsbrigade: Als je meer wilt weten over de reddingsbrigade van Bergen op Zoom, kun je een kijkje nemen op de website www.strandpost.com.

Zeewitoe (kano en kajak): Als je het kanovaren geweldig vond, ben je van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende proefles op de Binnenschelde. Meer informatie hierover vind je op de homepage van www.zeewitoe.nl. Je kunt ook een e-mail sturen naar kanopolo@zeewitoe.nl.

De watersportverenigingen hopen je binnenkort te verwelkomen in, op of naast het water. 

Zeeverkenners in actie op de Watersportdag
Reddingsbrigade in actie op de Watersportdag
Zeilen bij Aan Lager Wal op de Watersportdag
Kanovaren bij Zeewitoe op de Watersportdag