Hieronymus in topconditie
Hieronymus in topconditie Foto: Hieronymus

Karlijn van der Schrier brons en zilver in Eindhoven

BERGEN OP ZOOM - Twee weekeindes stonden in het teken van de Provinciale Zomer Kampioenschappen. Dit betekende 4 dagen vertoeven in het mooie bad in Eindhoven, waar Brabant, Limburg en Zeeland samen hun kampioenschap zwommen. Hieronymus had 31 zwemmers present, die 58 medailles behaalden.


Karlijn van der Schrier (Bergen op Zoom) deed 4 dagen mee en behaalde een bronzen medaille op de 100 meter rugslag en 3 zilveren met haar estafette teams.

Het gehele Hieronymus team heeft het weer super gedaan! Even rust nu, lekker doortrainen en door naar de Nederlandse Junioren Kampioenschappen voor de junioren, en naar de Nederlandse Kampioenschappen voor Jeugd en ouder. Voor de Minioren is er nog de finale van de Club Kampioenschappen. Daarna rest de afsluitende Zomerwedstrijd in ons eigen bad en dan is het tijd voor ontspanning.

Krijg van al deze mooie prestaties zin om mee te doen? Kom dan 6 keer gratis proef trainen. Wedden dat je enthousiast wordt?! Kijk op FB en Insta voor een korte indruk. Meer informatie: ledenadministratie@zpv-hieronymus.com[n]