Woensdag 11 januari

Expositie Ruud Kristel

10:00 | Bibliotheek West-Brabant

Fotograferen is altijd een hobby van Ruud Kristel geweest. Toen hij ruim 10 jaar geleden lid werd van Fotoclub Moerdijk leerde hij verschillende mogelijkheden van zijn camera kennen en kreeg door wat er nodig is om de mooiste foto’s te maken. Door het volgen van cursussen en de vakopleiding Fotografie, heeft hij zich steeds verder ontwikkeld. Op de vakopleiding maakte Kristel kennis met conceptuele fotografie. Deze vorm van fotografie heeft hij uitgewerkt in de serie die in de bibliotheek in Zevenbergen geëxposeerd wordt. Tot en met 31 maart kun je de expositie van Ruud Kristel bekijken tijdens de openingstijden.


 

Donderdag 12 januari

Voorlichtingsmiddag KBO Klundert

13:30 | De Niervaert

KBO Klundert houdt donderdag 12 januari in de Niervaert in Klundert een voorlichtingsmiddag over de Digitalisering van de zorg voor Senioren. Naast de voorlichting worden er nog een aantal bingorondjes gedraaid en de middag wordt afgesloten met een verloting. Aanvang 13.30 uur. Zaal open om 13.00 uur. Voor meer informatie: Gonny Hendrikx. Telefoon: 0168-404046

 

Vrijdag 13 januari

Lotgenoten bijeenkomst

13:30 | Pluspunt Serena

Ook in het nieuwe jaar dragen wij een steentje bij door het organiseren van gezellige bijeenkomsten van diegenen die een speciaal iemand verloren hebben en daar op een passende wijze met ons over te praten. U weet, een luisterend oor is heel belangrijk. Daar spelen wij op in tijdens onze bijeenkomst van de Lotgenoten. Op 13 januari is het weer zo ver en begroeten wij u graag om 13:30 uur in Serena, die ons weer de ruimte heeft gegeven voor dit jaar, Zandberg 1 (tegenover de Jumbo). Onze gesprekken gaan natuurlijk niet alleen over ons verlies maar hebben een algemeen karakter. Tot vrijdag de 13e 13:30 uur.

 

Zondag 15 januari

Brunch+ in De Ontmoeting

11:00 | Gereformeerde kerk

Zondag 15 januari is er een Brunch+ bij 'de Ontmoeting', Stationsstraat 2 in Zevenbergen. Het thema is 'Stress en depressiviteit' en als gastspreker is uitgenodigd Dirk van de Glind. In de lezing wordt aandacht besteed aan vragen over depressiviteit en stress. Wat het betekent voor een mens en hoe je er op een goede manier mee om zou kunnen gaan. Aanvang 11.00 uur, inloop vanaf 10.45 uur. In verband met de voorbereidingen uiterlijk donderdag 12 januari aanmelden via brunch@deontmoeting.nu of tel. 06-52416216 (vanaf 19.00 uur), R. Molenaar. Het eerste deel van de brunch+ is online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl

 

Speciale Zingen in de Stad Klundert

15:00 | de Stad Klundert

Op zondag 15 januari kunnen we weer zingen in De Stad Klundert aan de Molenstraat. Samen zingen van bekende en geliefde geestelijke liederen met met medewerking van Adriënnne Mutsaers, sopraan. Henk Strootman, orgel en Bert Moll, piano. Tijdens deze speciale editie zullen er ook TV opnames gemaakt worden voor het programma Muzikale Klanken wat op de zondagmorgen via SBS 6 wordt uitgezonden. Zingen in de Klundert begint om 15.00 uur. De Stad is vanaf 14.30 uur geopend. Iedereen is van harte welkom om mee te komen zingen.


 

Dinsdag 17 januari

Mix-avond TC Rally

19:00 | TC Rally

Mix-avond TC Rally, dinsdag 17 januari van 19.00-22.00 uur. Er wordt per keer een half uur getennist. Alle speelsterkten dames en heren worden door elkaar ingedeeld. Op deze manier kun je van elkaar leren. De activiteitencommissie maakt op de avond zelf de indeling. Het is op vrije inloop, je hoeft geen inschrijfgeld te betalen en zelfs niet-leden zijn van harte welkom om 3 avonden mee te doen. Zo kunnen niet-leden ervaren of tennissen een sport is die bij hem of haar past.