Foto van De Bakkerij Rolt Deur met tv-journalist Ton Verlind, NAC-investeerder Karel Vrolijk en burgemeester Aart-Jan Moerkerke.
Foto van De Bakkerij Rolt Deur met tv-journalist Ton Verlind, NAC-investeerder Karel Vrolijk en burgemeester Aart-Jan Moerkerke.

Nieuwe talkshow in Zevenbergen: Henk op Zondag

Door: Sandra Broosus Algemeen

ZEVENBERGEN - In september 2012 is in café De Bakkerij in Zevenbergen de eerste aflevering van de talkshow De Bakkerij Rolt Deur gehouden. Met Toine Rongen als vaste interviewer en Henk den Ridder als zijn sidekick. Sindsdien was er elke derde zondag van de maand een talkshow in De Bakkerij. Alleen corona slaagde erin de reeks op te houden.

Nu Toine Rongen langdurig afwezig is, heeft het productieteam gezocht naar een nieuwe vorm. Al snel werd duidelijk dat Henk den Ridder de rol als interviewer van Toine Rongen zou overnemen. Bovendien is nadrukkelijker gesteld dat de show zich meer op jongeren gaat richten. Daarom zal ook worden getracht om elke aflevering een dj op te laten treden. 

Zondag 22 januari is de eerste aflevering van de show die Henk op Zondag gaat heten. Zoals al meer dan tien jaar gebruikelijk begint de show om 15.00 uur en is de entree gratis.

De eerste gast is de jonge ondernemer Lana Schuijt. Deze twintiger is de enige horecaondernemer in Zevenbergen met twee restaurants: Marktzicht en Havenzicht. Wat zijn haar drijfveren en waar streeft ze naar?

Tweede gast is Wilfried Smits, tijdens carnaval al weer enkele jaren bekend als prins Wilfried I. Maar ook zijn stationsrestaurant Happy Dees timmert hard aan de weg. Geinig detail: de Dees in Happy Dees is Désiree Schuijt, de moeder van Lana. Hoe bereid Wilfried Smits zich voor op carnaval? Hoe zorgt ie dat ie in topconditie is?

Voor het muzikale intermezzo zorgt de jonge, maar spetterende DJ Jim Jim Jim uit Zevenbergen. 

Zondag 22 januari: de eerste Henk op Zondag.

Meer info: Henk den Ridder 06-51947633.