Start verkoop kaarten
benefietconcert Victory4all

KLUNDERT - Op 11 maart hoopt Gospelkoor Reclaim in samenwerking met Marcel en Lydia Zimmer een concert te organiseren voor het scholenproject van stichting Victory4all in Jeffreys-Bay, Zuid Afrika. We hopen ook op te treden met een gelegenheidskinderkoor. 


We zijn bezig met het ontwikkelen van een mooi muzikaal programma waarbij er ook samenzang zal zijn. De werkgroep Victory4all & gospelkoor Reclaim willen u van harte uitnodigen om deze avond mee te beleven en concertkaartjes te bestellen. Dit kan via e-mail-adres: benefietconcertV4All@outlook.com en ook bij de winkel Primera in de Voorstraat te Klundert. 

Dit kan vanaf maandag 16 januari. 


Wil jij ook mee doen?

Verder zoeken wij enthousiaste kinderen in de basisschoolleeftijd die met ons mee willen oefenen en zingen om op te treden met Marcel en Lydia Zimmer. 

De oefenavonden zijn op: 14 en 28 februari en op 7 maart van 18.30-19.30 uur in de D-zaal van de gereformeerde kerk te Klundert.

Aanmelden kan via onze dirigente: Annemieke den Hollander (amdenhollander69@gmail.com).


Meer info?
Wij hopen dit jaar een mooi sponsorbedrag op te halen voor de genoemde stichting. De werkgroep reist in juli voor 3 weken af naar Jeffrey-Bay om ook ter plaatse letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Info over de stichting: www.victory4all.nl.

Heeft u mogelijkheden tot sponsoring dan horen wij dit ook graag van u. Ook bij uw bedrijf steekt de werkgroep graag de handen uit de mouwen![n]