Eerste mixavond bij
TC Rally is een feit

ZEVENBERGEN - Dinsdag 17 januari 2023 was de eerste mixavond een feit. Het was een hele gezellige avond. De opkomst voor de eerste keer was zeer zeker niet slecht. 

Quirine Altorf en Corinne Kruijt mochten 15 fanatieke tennisleden ontvangen, in 'De ballenbak', die stonden te trappelen om een balletje te mogen slaan. 

Nadat van iedereen zijn of haar naam was opgeschreven werden de wedstrijdjes ingedeeld en gingen we om 19.00 uur van start. Na een half uur getennist te hebben kon er wat gedronken worden en werden de nieuwe partijtjes ingedeeld. Rond 22.00 uur was de laatste wedstrijd klaar.

Daarna werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje in 'De ballenbak'.  


Veel van elkaar leren

Degene die er nu waren gaven aan dat ze het leuk vonden dat het weer terug was en dat er behoefte aan was. 

Op zo’n mixavond kun je veel van elkaar leren omdat verschillende speelsterkten tegen elkaar tennissen. Verder is het voor nieuwe leden een manier om in contact te komen met andere leden. 


Vrije inloop

Quirine en Corinne  hopen dan ook dat ze op de volgende mixavonden, elke dinsdagavond van 19.00-22.00 uur, nog meer leden en niet-leden mogen ontvangen. Het is op vrije inloop, je hoeft geen inschrijfgeld te betalen. Niet-leden zijn van harte welkom om drie avonden mee te doen. Zo kunnen zij ervaren of tennissen een sport is die bij hem of haar past.

Hopelijk tot gauw op de mix-avonden![n]