Afbeelding
Foto: Angelique van de Reijt

Sociëteit de Kantelaars is in 2019 ontstaan met 8 vrienden aan de bar bij café Proost. Dit jaar doen Mike Verhoef (28) , Dennis de Ridder (29) en Robert Jan Dubbelman (29) voor het eerst mee aan het Bont Gemaauw.


Mike werkte voorheen bij de Borgh achter de bar. Tijdens het Bont Gemaauw daar, kreeg hij het idee om zelf mee te gaan “ton praten”. Mike en Dennis werken op industrieterrein Moerdijk. Dit jaar debuteren de 3 vrienden van de Kantelaars in de Borgh. “Het is allemaal nog wat onwennig , maar we hebben er heel veel zin in. We hebben gekozen voor onze natuurlijke habitat en het dicht bij ons zelf gehouden. Onder het genot van een pilske zijn we begonnen met brainstormen, hebben we een rode draad gekozen met enkele hoofdpunten. De precieze act blijft nog een verrassing, maar we hebben zelf al veel lol gehad met repeteren. Het voelt hier als een warm bad”, zegt Robert Jan Dubbelman. “We worden heel goed ondersteund door het team en voelen ons heel welkom, we krijgen veel tips en trucs van iedereen, voornamelijk van Cees Jaspers en Jack Martens. We worden door hen klaargestoomd voor ons eerste optreden. Het feestteam heeft recent het lied “Kantelen”, uitgebracht, waar we ons aardig in kunnen vinden. En we weten nu al, dat het niet de laatste keer is dat we meedoen”, zegt Mike, al voor hun debuut!

Donderdag 2 februari wordt de spannendste dag; op de 30-ste verjaardag van Robert Jan gaat hun Brabantse act in premiére![n] TEKSTEN ANGELIQUE VAN DE REIJT