Voorjaarscompetitie Witac’89 van start

WILLEMSTAD - Alleen team 2 van tafeltennisvereniging Witac’89 wist te winnen, team 1 verloor tweemaal en team 3 verloor ook.


Team 1

In de midweekse thuiswedstrijd waren Iwan Silvius, Tijmen en Yoran v.d. Zwaag niet opgewassen tegen TCO’78 2 uit Ossendrecht. Iwan won met sterk verdedigend spel al zijn wedstrijden met ruim verschil. Tijmen won eenmaal gemakkelijk en verloor tweemaal, zijn broer Yoran maakte er in zijn eerste wedstrijd een spannende strijd van, verloor helaas toch in vijf games, zijn andere wedstrijden verloor hij ook, evenals het dubbelspel samen met Rinus Huybregts, uitslag 4-6. Op vrijdag speelde team 1 in Hoogerheide tegen Hotak’68 4, zij verloren met 7-3. Nu won Iwan tweemaal, Tijmen verloor zijn eerste wedstrijd ongelukkig en wist daarna één overwinning uit het vuur te slepen. Voor invaller Dulon Gerdes uit team 3 was het allemaal een maatje te groot, hij verloor steeds in drie games.

Team 2

Het tweede team won uit gemakkelijk van Breda 3 met 2-8. Arthur Baalman had weinig moeite met zijn tegenstanders, Ray van Ginneke moest in zijn eerste partij alle zeilen bijzetten en won, daarna won hij tweemaal gemakkelijk. Nieuwkomer Lambert Otten won zijn eerste wedstrijd simpel, zijn verdere wedstrijden verloor hij, maar wist telkens wel een of twee games te winnen. Het dubbel werd door Artur en Lambert gewonnen.

Team 3

In Vlissingen werd verloren van Westerzicht 3 met 7-3. Klaas van Exel moest in twee partijen alles uit de kast halen om te winnen, zijn andere partij won hij gemakkelijk. Bram Tolenaars en Bianca Vijfhoek konden helaas niet winnen.[n]