Afbeelding
Foto: lions moerdijk

Lionsclub Moerdijk houdt Zwemfestijn voor het goede doel

Sport en vereniging

KLUNDERT - Met het Zwemfestijn 2023 proberen de Lions zo veel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor het goede doel van dit jaar: Zwemmen voor Zwemmen. Met de opbrengst willen ze kinderen uit de gemeente Moerdijk waarvan de ouders niet in staat zijn zwemles te betalen de mogelijkheid bieden hun zwemdiploma te halen.

Het Zwemfestijn, dit jaar op 11 maart, is een recreatieve zwem-estafette voor jong en oud. Getrainde én ongetrainde zwemteams proberen in 20 minuten zo veel mogelijk (vooraf) gesponsorde baantjes van 25 meter te zwemmen. Bij de Bommetjes wedstrijd zijn bovendien mooie prijzen te winnen!

Een team bestaat uit 1 tot 10 zwemmers en één teamcaptain. Je hoeft geen ervaren zwemmer te zijn; de schoolslag volstaat! Gewoon zwemmen als een beest en zo vaak mogelijk de rand aantikken. Maak een team met je kinderen, de voetbalclub, je pokervrienden, de wekelijkse kookclub of je studentenvereniging en schrijf je in.

Wil je meer informatie? Op de website https://www.zwemfestijn.com/moerdijk lees je meer over het Zwemfestijn en het goede doel. Ook vind je hier informatie over de Bommetjes wedstrijd en kan je diverse documenten downloaden.

Activiteiten

Lionsclub Moerdijk bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Moerdijk helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.