Witac’89 1 dwarrelt naar beneden

WILLEMSTAD - Team 1 van tafeltennisvereniging Witac’89 zakt naar laatste plaats, team 2 staat bovenaan en team 3 staat in middenmoot.

 

Na 0-10 verlies tegen de koploper TIOS Terheijden 1 staat team 1 op de laatste plaats van NTTB afd. ZuidWest klasse 5B. Tijmen en Yoran van der Zwaag en Iwan Silvius waren niet opgewassen tegen de koplopers. 

Allen wisten een enkele games te winnen, daar bleef het bij, ook het dubbelspel werd ruim verloren.


Team 2

Na degradatie in de najaarscompetitie lijkt het erop dat team 2 weer snel wil terugkeren naar de 5e klas. In St Willebrord tegen The Back Hands 7 werd met 3-7 gewonnen. 

Arthur Baalman boekte 3 gemakkelijke overwinningen. 

Kees Heijstek won zijn eerste partij met de hakken over de sloot in 4 games, zijn laatste partij won hij uiteindelijk ruim in 5 games. 

Ray van Ginneke won tweemaal gemakkelijk, in zijn andere partij echter had hij in de 4e game matchpoints, verspeelde deze en verloor, evenals de 5e game. Het dubbelspel, meestal een prooi voor Arthur en Kees, werd helaas verloren.


Team 3

Halverwege de competitie staat team 3 in de middenmoot van klasse 7A. Het team vermorzelde Goes 4 met 0-10. Slechts één partij werd in 4 games gespeeld, alle andere werden ruim gewonnen in 3 games. Voor dit mooie resultaat tekenden Bram Tolenaars, Klaas van Exel en Dulon Gerdes. Het dubbel werd door Klaas en Dulon ruim gewonnen.[n]