Afbeelding
Foto: René Mensen

Burgemeester neemt Jaarboek Moerdijk 2023 in ontvangst

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ZEVENBERGEN - Donderdagmiddag heeft burgemeester Aart-Jan Moerkerke in het gemeentehuis in Zevenbergen het Jaarboek Moerdijk 2022 in ontvangst genomen. Het boek werd uitgereikt door Desiree Cooremans, acquisiteur van Uitgeverij de Bode. 

Desiree Cooremans: “Ik mag u namens de Moerdijkse Bode het eerste exemplaar aanbieden. Een mooie verzameling van belangrijke lokale gebeurtenissen op een rij, die nieuws waren in het afgelopen jaar in 96 pagina’s.” In dit boek vind je een helder overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op  bijzondere momenten en verhalen uit alle kernen. Ook lokale ondernemers en bedrijven geven een uniek inkijkje in hoe zij dit jaar hebben beleefd. 

Het jaarboek Moerdijk 2022 kan worden besteld via www.bodeshop.nl en kost €14,95 of bij één van de verkooppunten: Primera Klundert, Voorstraat 30, Primera Nagtzaam, Molenstraat 2b in Zevenbergen, Bruna Zuidhaven, Zuidhaven 173 in Zevenbergen, Hopmans Autobedrijf, De Langeweg 12a in Zevenbergen.