Woensdag 22 maart

Alzheimercafé Fijnaart

19:00 | De Graanbeurs

Woensdag 22 Maart is er weer een alzheimercafé. Het thema deze keer is “De diagnose en hoe nu verder? Het beloofd voor iedereen die met dementie te maken heeft weer een interessante avond te worden. De toegang is gratis. Café de Graanbeurs, Kadedijk 6 in Fijnaart. Inloop vanaf 19.00 uur, het programma start vanaf 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

 

Expositie Ruud Kristel

10:00 | Bibliotheek West-Brabant

Tot en met 31 maart kun je de expositie van Ruud Kristel bekijken tijdens de openingstijden.

 

Kaartmiddag bij de Zonnebloem

13:30 | café Bij Verhoeven

Rikken of jokeren op woensdag 22 en 29 maart bij Verhoeven, Kerstraat 8 in Zevenbergen. We beginnen om 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur.

 

Vrijdag 24 maart

Toneeluitvoering

20:00 | De Standaert

De jaarlijkse toneeluitvoering van toneelvereniging 't Coulisse. Dit jaar brengen we U een stuk getiteld: 'Geen Piet, maar Pizza', een klucht in drie bedrijven door Wilma Renes-Leertouwer op vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart om 20.00 uur in Multifunctioneelcentrum De Standaert, Timberwolfstraat 5 te Standdaarbuiten. Op vertoon van Uw donateurskaart heeft U gratis toegang voor één persoon.

 

Nog één weekend Ambachtslieden

20:00 | De Borgh

De eerste twee voorstellingen van de Ambachtslieden zitten er al weer op. Mocht U het gemist hebben is dat geen probleem. Voor vrijdagavond 24 maart en zaterdagavond 25 maart zijn er nog kaarten verkrijgbaar via www.ambachtslieden.nl en bij de Borgh. Beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur.

 

'Las Bestias' bij Cine7

20:00 | Theater De Schuur

Las Bestias is een zinderende Spaanse thriller van de Oscargenomineerde regisseur Rodrigo Sorogoyen, die de klassieke tegenstellingen tussen nieuwkomers en locals, progressiviteit en behoudzucht op een originele manier uitbeeldt. De voorstellingen van Cine7 zijn in Theater de Schuur, Kerkstraat 23 in Zevenbergen. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Reserveren: www.cultuurmoerdijk.nl

 

Zaterdag 25 maart

Open dagen Modelspoor

10:00 | Voormalig Ketelhuis suikerfabriek

Railkontakt modelspoorgroep Zevenbergen houdt als vanouds weer haar open dagen in het Ketelhuis van de oude suikerfabriek aan de Blokweg 15, 4761 RA te Zevenbergen. Zaterdag 25 maart van 10.00-16.00 uur en zondag 26 maart van 11.00-16.00 uur, de toegang is gratis. Nieuw is de maquette van Lage Zwaluwe in de schaal 1:160, ook de maquette van Zevenbergen in het klein staat opgesteld. Ook gaat Railkontakt dit jaar cursussen basis techniek solderen organiseren voor iedere geïnteresseerde, per avond in groepjes van 3 à 4 personen. U kunt zich opgeven en inschrijven bij het secretariaat: secretaris@railkontakt.nl. Ook telefonische informatie kan gegeven worden via 0168-326015.

 

Mannen van naam

20:00 | Theater De Schuur

Mannen van naam bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop-en theaterband Pater Moeskroen. Ze verstaan de kunst van het schrijven van liedjes vol humor en melancholie en weten daarbij maar al te goed hoe je het publiek dient te vermaken. Terug naar de eenvoud van het mooie luisterlied. Pakkende autobiografische teksten, gezellige verhalen, fijne akoestische instrumenten en opzwepende folkmuziek door drie rasmuzikanten. Kaarten via www.theaterdeschuur.nl

 

VIOS (W) bouwt nog 1 keer een feestje

20:30 | buurthuis Irene

Zaterdag 25 maart bouwt VIOS (W) nog 1 keer een klein feestje in Buurthuis Irene (Willemstad). Iedereen die VIOS (W) een warm hart toedraagt is welkom vanaf 20.30 tot 01.00 uur. Aanmelden mag, leuke reacties en (oude) foto's zijn van harte welkom; vioswillemstad@outlook.com of per post naar Priorindreef 66, Willemstad.

 

Zondag 26 maart

Schrijver Jan Brokken op Fort Sabina

14:00 | Fort Sabina

Schrijver Jan Brokken vertelt op zondag 26 maart over zijn boeken, de personages en de achtergronden van zijn verhalen in de Tour Model van Fort Sabina. Jan start zijn lezing om 14.00 uur. Al eerder gingen Adriaan van Dis, Arthur Japin, Ronald Giphart en Annejet van der Zijl hem voor. Kaarten verkrijgbaar bij het Rozemarijntje in Willemstad en op www.fortsabina.nl/event/522

 

Franse Chansons

14:00 | de Stad Klundert

Zondag 26 maart om 14.00 uur treedt Bert van den Brink op in de Stad Klundert, Molenstraat 33 in Klundert. Enigszins moe van de Corona besloten Bert van den Brink, Andrea van Beek en Sanne de Graaf een concertserie met nieuwe Franse chansons te organiseren. Kaarten verkrijgbaar via de website en bij de ingang. Tot 18 jaar gratis toegang, www.cultuurmoerdijk.n, lwww.facebook.com/MoerdijkConcerten