Snipperbende op toneel.
Snipperbende op toneel. Foto: H. van Dordrecht

Jeugdmusicalgroep Snipperbende weer springlevend

ZEVENBERGEN - Op zondagmiddag 2 april, zaterdagavond 8 april en zondagmiddag 9 april staat Jeugdmusicalgroep Snipperbende weer in de startblokken om voor u de bijna klassieke musical “De Betovering van Belle en het Beest" op de planken te zetten.


De 36 kinderen vanaf 8 jaar tot 19+ van de Snipperbende zullen hun uiterste best doen het publiek een paar aangename muzikale en spannende uurtjes te bezorgen. De avond begint om 19.30 uur en de middagen om 13.30 uur. Het wordt spannend, romantisch, muzikaal en er is natuurlijk een happy end. De uitvoeringen vinden plaats op 2, 8 en 9 april in Theater De Borgh, IJsvlakte 1 in Zevenbergen. Kaartverkoop aan de zaal in de Borgh of bij Herenmodezaak Arien te Zevenbergen.


Nieuwe leden

Snipperbende kan door de uitstroom van de oudste leden voor het nieuwe stuk weer nieuwe leden gebruiken. Je leert: zingen, dansen en natuurlijk toneel spelen. Wij repeteren op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur in de kleine sportzaal in de Borgh te Zevenbergen. Eind augustus/begin september starten wij weer met een nieuwe musical. Al je wilt weten of het iets voor jou is, kom dan naar een van onze uitvoeringen.

www.snipperbende.nl [n]