Afbeelding
Foto: Pixabay

Rhythm4All pakt groots uit met jubileumconcert

Algemeen

KLUNDERT - Wie op zondagmiddag 16 april nog een gaatje in de agenda heeft, komt goed weg. Rhythm4All nodigt iedereen uit om deze middag te komen luisteren naar hun jubileumconcert.

Het koor bestaat al enkele decennia en afgelopen jaar mocht het 40-jarig jubileum gevierd worden. Vanwege corona kon het geplande concert toen niet doorgaan. Maar omdat het koor deze speciale gelegenheid niet zomaar voorbij wil laten gaan, staat het concert ongeveer een jaar na dato alsnog op de planning.

De Stad Klundert

Vanaf 13.30 uur zullen de muzikale klanken van Rhytm4All in de grote zaal van De Stad Klundert te horen zijn. Het repertoire is erg veelzijdig. Nederlandstalige, Engelstalige en musicalnummers en ballads zullen de revue passeren. Dirigent is de altijd enthousiaste Adrie Konings en Arnoud Hobbel begeleidt het koor op de elektrische piano. Ook Ruud Krijnen verleent zijn medewerking aan dit muzikaal spektakel.

Wie wil komen luisteren is vanaf 13.00 uur van harte welkom in De Stad Klundert. De entree is gratis. Tijdens de pauze is er voor zowel de zangers als de luisteraars de gelegenheid om de kelen te smeren. Het belooft een gezellige, muzikale middag te worden. De koorleden hebben er in ieder geval zin in!

Overige optredens

Heeft u op 16 april toch al iets in de agenda staan? Dat is geen probleem. Rhythm4All is dit jaar nog vaker te horen in Klundert en omstreken, waaronder op Koningsdag tijdens de lunch op het Stadhuisplein, in het Huis van de Wijk op dinsdag 16 mei en in de Fendershof op zaterdag 14 oktober.