Nog volop kansen voor Witac’89

Willemstad - Team 1 van tafeltennisvereniging Witac’89 pakt laatste kans, team 2 staat bovenaan in promotiepoule en team 3 staat gelijk op de 2e plaats.


Team 1

Meerdere verslagen van de voorbije weken. Op 24 maart speelde team 1 in Ossendrecht tegen TCO’78 2 en won met 2-8. Iwan Silvius en Rinus Huybregts wonnen met overmacht al hun wedstrijden. Tijmen van der Zwaag boekte één ruime overwinning. 


Op 7 april werd verloren van Het Markiezaat 8 in Bergen op Zoom. Tijmen boekte een mooie overwinning tegen een sterke speler en Iwan won met de hakken over de sloot één partij en verloor eenmaal nipt, uitslag 8-2.

Team 2

Op 31 maart won de kampioenskandidaat in St Willebrord met 3-7 van het op de tweede plaats staande The Back Hands 6. Arthur Baalman en Ray van Ginneke speelden sterk, zij wonnen alles. Martien Fransen voegde hier een overwinning aan toe. Op 7 april was in Etten Leur de tegenstander Tanaka 6. 


Allen verloren van dezelfde speler. Kees Heijstek verspeelde in zijn eerste partij een matchpoint, verloor de 4e game en daarna ook de 5e. Arthur en Ray wonnen tweemaal gemakkelijk. Het dubbelspel werd gewoonte getrouw gewonnen door Arthur en Kees, uitslag 4-6.

Team 3

Op 24 maart versloeg team 3 in Ossendrecht TCO’78 4 met 4-6. Bram Tolenaars en Dulon Gerdes wonnen elk tweemaal, Klaas van Exel wist eenmaal te winnen Opmerkelijk was dat het dubbelspel van Bram en Bianca Vijfhoek na een moeizaam begin toch werd gewonnen in 5 games. Op 4 april werd uitspelend tegen de concurrent voor de 2e plaats, Kapelle 3, gelijk gespeeld 5-5. 


Allen verloren van dezelfde speler. Klaas won na een spannende strijd zijn eerste partij, hij won daarna nog eenmaal. Dulon won zijn eerste partij gemakkelijk, daarna won hij met het kleinst mogelijke verschil in de 5e game. 


Bram Tolenaars won eenmaal, het dubbel werd verloren.[n]