Programma Koningsdag in Zevenbergschen Hoek

ZEVENBERGSCHEN HOEK - In Zevenbergschen Hoek is al jaren het Centraal Comité actief, met enthousiaste vrijwilligers die diverse activiteiten voor het dorp organiseren zoals de intocht van Sinterklaas en de Halloweenavond. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de organisatie van Koningsdag en Dodenherdenking. Hieronder treft u het programma aan.


Koningsdag 27 april

Het Centraal Comité heeft samen met Stichting Kinderspeeltuin Zevenbergschen Hoek een programma samengesteld. 


De dag begint om 10.00 uur in de speeltuin (Adres: Schrepel 2, Zevenbergschen Hoek) Daar wordt de dag geopend met het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus onder muzikale begeleiding van fanfare OKK en zal tevens Miss Zomercarnaval 2023 ten tonele verschijnen. Daarna vertrekt vanuit de speeltuin de versierde fietsenoptocht. Iedereen met een fiets, step, skelter, kinder- en/of wandelwagen mag meerijden. Skeelers zijn niet welkom, vanwege de verkeersveiligheid. Voor iedere deelnemer is er een leuke prijs. De kinderen krijgen na afloop nog wat lekkers in de speeltuin en kunnen natuurlijk ook nog gezellig blijven spelen. In het paviljoentje kunt u voor uzelf ook koffie, thee, fris, een snoepje of een koekje kopen.


‘s Middags blijft de speeltuin voor iedereen open en vanaf 14.00u is er weer een kindervrijmarkt. Tevens zijn er 2 vrijwilligers gevonden die de kinderen vanaf 14.30u komen schminken. De kindervrijmarkt duurt tot 16.00u, de speeltuin sluit om 16.30u.[n]