Oranjebal en Koningsdag Heijningen

HEIJNINGEN - Net als vorig jaar wordt er in Heijningen op de zaterdag vóór Koningsdag een groots Oranjebal georganiseerd. Op 22 april is iedereen vanaf 20:00 uur van harte welkom in het Pestalozzihuis voor een avondje gevuld met aanstekelijke dansmuziek en gezelligheid.


Door het succes van de Zeskamp voor alle leeftijden, krijgt dit onderdeel wederom een prominente plaats in het programma op Koningsdag. Mensen kunnen zich als individu of als team opgeven. Iedereen kan meedoen, kinderen spelen samen met hun vader, moeder, oom, tante, vriend of vriendin een aantal uitdagende en leuke spelonderdelen tegen andere teams.

Een groot springkussen zal ook dit jaar niet ontbreken. Op de Cross-Over baan zullen de deelnemers hun evenwicht moeten bewaren en proberen zo snel mogelijk aan de overkant te komen. Aanmelden kan tot 24 april via een opgave strookje, of via de e-mail: oranjecie-heijningen@home.nl.


Aansluitend aan de Grote Zeskamp is er een gezellige Picknick voor iedereen die zich daarvoor heeft opgegeven. Er is een uitgebreid buffet met voor ieder wat wils. Voor iedereen van 13 jaar en ouder is er ‘s middags een vol programma in het Pestalozzihuis met een Darts- en Biljarttoernooi en ook Jokeren en Sjoelen. Voor de jongere kinderen is er lollytrekken, grabbelen en iedereen kan meedoen met enveloppen trekken voor leuke prijzen. De kinderen kunnen buiten ook nog lekker ravotten op het springkussen. Aan het einde van de middag zullen de prijzen uitgereikt worden aan de winnaars van de verspillende onderdelen.[n]