Seven Hills aan slag
Seven Hills aan slag Foto: André Oomen

Seven Hills winnen tweede wedstrijd

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - Onze honkballers zijn er in geslaagd hun tweede wedstrijd in winst om te zetten tegen de Boosters uit Roosendaal. De Boosters zijn dit seizoen weer terug met een team bij de senioren en moeten nog helemaal in gespeeld raken.

Tegen onze slagploeg waren de goedwillende Roosendalers niet opgewassen. Seven Hills produceerde maar liefst 15 hits! Boudy, Duncan en Yoeri hadden zelfs een gemiddelde van 1000.

Duncan had 5 RBI en Arjan en Wessel elk 3 binnengeslagen punten.

Het veld hield alles dicht ondanks 2 errors. Dat samen met het werpen van Boudy 4-0-2-1 met 0 ER en reliever Duncan met de cijfers 2-0-0-1. Hierdoor kwamen de Boosters niet tot scoren.

Uiteindelijk resulteerde dit in een score van 13-0. Goede wedstrijd gasten, wel alert blijven zodra de bal ingebracht wordt. D twee hits die we tegen kregen leverde wel meteen gevaar en twijfels op bij tweede honkman en korte stop. Blijven oefenen op de training. Net als vorige week moet je als veldspeler weten wat je moet doen als de bal naar jou geslagen wordt. Dit kun je eigenlijk heel eenvoudig vooraf vaststellen!

Nieuwe leden
Komende week trainen op donderdag om 19.30 uur.

Liefhebbers om mee te trainen of te spelen kunnen zich aanmelden bij André Oomen 06-38822105 of andreoomen@ziggo.nl.

Zondag 30 april spelen weer thuis tegen de Batters uit Putte, aanvang 11.00 uur.